Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
07 Жовтня, 2022 р., 14:05
Велика честь і величезна відповідальність – бути юристом. Адже забезпечення прав та свобод кожного громадянина, безперечно, залежить саме від вас. Ставши на стежку служителів Феміди Ви присвятили своє життя служінню Закону, високим принципам права.
07 Жовтня, 2022 р., 11:10
Офіс Президента України відреагував на лист-звернення Вільшанської селищної ради щодо прохання у сприянні та вжитті заходів для продовження функціонування Вільшанського відділення ПриватБанку.
05 Жовтня, 2022 р., 16:17
Сьогодні, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради  Ярослав Мельник провів засідання виконавчого комітету селищної ради. В засіданні взяли участь 10 членів виконкому.
05 Жовтня, 2022 р., 16:15
Сьогодні на нараді з старостами старостинських округів, працівниками відділу земельних відносин Виконавчого комітету селищної ради, Відділу фінансів та економічного розвитку селищної ради, за участю посадових осіб податкової інспекції підведено підсумки декларування доходів одноосібниками та сплати ними податку за період з 28.09 по 05.10.2022 року.
05 Жовтня, 2022 р., 16:12
День людей похилого віку та День ветарана — швидше не нагадування про вік, а гарна можливість сказати теплі слова вдячності батькам, пенсіонерам, ветеранам за багаторічну добросовісну працю, доброту та мудрість
05 Жовтня, 2022 р., 08:40
11.10.2022 р. з 09:00 до 18:00:
03 Жовтня, 2022 р., 14:58
Створення комфортних умов для проживання громадян, надання їм високоякісних та доступних публічних послуг  неможливе без належного рівня економічного розвитку відповідних територій, їх фінансового забезпечення і достатніх джерел для наповнення місцевих бюджетів.   Саме фінансовий аспект є одним із найсуттєвіших, від якого, у великій мірі, залежить успішність функціонування територіальних громад. Наявність економічно активних суб’єктів підприємницької діяльності  та багато іншого є основою для успішного розвитку громади.
30 Вересня, 2022 р., 15:04
Восени ми відзначаємо День працівників освіти – свято, яке звільняє від буденності й допомагає осягнути найголовніше у житті. Кожен з нас згадує свого Вчителя – того, котрий долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь