Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
14 Жовтня, 2022 р., 07:12
Заклади культури Вільшанської громади прийняли участь у національно-патріотичному марафоні молоді з нагоди Дня захисника та захисниць України, що діє в рамках комунікаційної компанії «Вірю в Збройні Сили України» та з метою вшанування сучасних захисників і захисниць України, підняття бойового духу військовослужбовців, які боронять нашу Батьківщину від російського агресора.
13 Жовтня, 2022 р., 16:57
У зв’язку з масовими обстрілами усієї території України, Український ветеранський фонд надає кризову підтримку усім, хто потребує.
13 Жовтня, 2022 р., 14:57
Сьогодні, 13 жовтня 2022 року на нараді з керівниками виконавчих органів та структурних підрозділів Виконавчого комітету селищної ради селищний голова Микола Паранчевський довів присутнім завдання начальника Кіровоградської обласної військової адміністрації, визначені дорученнями Офісу Президента України та Кабінету Міністрів України, щодо економного споживання електричної енергії підприємствами, установами та організаціями на підвідомчих територіях.
13 Жовтня, 2022 р., 14:06
13 жовтня 2022 року у с. Мала Вільшанка громада Вільшанщини віддала шану військовослужбовцю Збройних Сил України, Герою Дябі Олексію Валерійовичу, який загинув, виконуючи свій військовий обов’язок під час бойових дій на Донецькому напрямку.
12 Жовтня, 2022 р., 15:49
Церемонія поховання військовослужбовця, захисника України Дяби Олексія Валерійовича відбудеться 13 жовтня 2022 року об 11.00 за адресою: вул. Шевченка,51, с. Мала Вільшанка.
11 Жовтня, 2022 р., 15:53
Діордієв Олександр Миколайович народився 03 лютого 1978 року в с. Калмазове. Навчався у Калмазівській школі. Після її закінчення вступив до Голованівського професійного училища, де здобув професію електромонтера. Пізніше був призваний на строкову службу, яку пройшов у лавах Національної гвардії України. В 2021 році підписав контракт на проходження військової служби у 40-ій окремій артилерійській бригаді імені Великого князя Вітовта. Проживав із сім`єю  м. Первомайськ Миколаївської області.
11 Жовтня, 2022 р., 15:52
У такий складний і важкий час для країни продовжують реєструватись випадки ботулізму. З початку року спеціалісти Держпродспоживслужби регіонів України взяли участь у розслідуванні 54 випадків ботулізму з 60 постраждалими, двоє з яких померло. Після введення воєнного стану в країні зареєстровано 50 випадків захворювання з 55 постраждалими. За аналогічний період минулого року на ботулізм захворіли 57 людей, із них 7 померли.
11 Жовтня, 2022 р., 13:01
07 жовтня 2022 року, виконуючи бойове завдання, загинув Дяба Олексій Валерійович – військовослужбовець, солдат, житель с. Мала Вільшанка. Йому було 35 років.  12 березня 2022 року внаслідок широкомасштабного наступу російського агресора мобілізований до лав Збройних Сил України Четвертим відділом Голованівського РТЦК та СП. Займав посаду такелажника евакуаційного відділення взводу технічного забезпечення батальйону матеріального забезпечення. Вдома на повернення Олексія Валерійовича чекала дружина Родіка та двоє дітей – 9-річний син Ігор та 17-річна донька Катерина, рідні та близькі йому люди, але не судилося… Вічна пам'ять та слава Герою! Від імені жителів Вільшанської громади висловлюємо щирі слова співчуття та скорботи рідним та близьким. Сили та витримки пережити непоправну втрату. Герої не вмирають! 
10 Жовтня, 2022 р., 10:04
Від імені працівників Вільшанської селищної ради та її виконавчого комітету висловлюємо щирі співчуття колезі, працівнику відділу «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету селищної ради Танасовій Наталії Володимирівні з приводу тяжкої та непоправної втрати - передчасної смерті сина Танасова Дениса.
07 Жовтня, 2022 р., 14:56
Діордієв Олександр Миколайович народився 03 лютого 1978 року в с. Калмазове. Навчався у Калмазівській школі. Після її закінчення вступив до Голованівського професійного училища, де здобув професію електромонтера. Пізніше був призваний на строкову службу, яку пройшов у лавах Національної гвардії України. В 2021 році підписав контракт на проходження військової служби у 40-ій Первомайській артилерійській бригаді.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь