Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

23 Грудня, 2022 р., 09:40
Як стати офіціантом? Разом зі службою зайнятості це не складно!
23 Грудня, 2022 р., 09:39
«Адміністратор» - професія, яка затребувана у сфері послуг.   Бажаєте успішно працювати у салоні краси, перукарні, ательє або готелі? Для вас є вигідна пропозиція – професійне навчання за сприяння Державної служби зайнятості.
23 Грудня, 2022 р., 09:39
Реалізатор архітектурних задумів! Саме так називають мулярів. Бажаєте отримати теоретичні знання та професійні уміння й навички? Ласкаво просимо на навчання за професією «Муляр»!
23 Грудня, 2022 р., 09:38
Слюсарів з ремонту колісних транспортних засобів потребують роботодавці Кіровоградщини. Заробітну плату кваліфікованим працівникам пропонують до 18 тис. грн.
23 Грудня, 2022 р., 09:37
Роботодавці Кіровоградщини запрошують на роботу кваліфікованих швачок! Серед основних обов’язків: пошиття верхнього одягу, спецодягу та військової форми як для жінок, так і чоловіків.
23 Грудня, 2022 р., 09:36
Частиною 3 статті 23 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (зі змінами) передбачено, що на призначення допомоги по безробіттю у мінімальному розмірі мають право застраховані особи, визнані в установленому порядку безробітними, які звільнені з останнього місця роботи відповідно до пункту 3 частини першої статті 40 Кодексу законів про працю України (систематичне невиконання без поважних причин обов’язків, покладених на працівника трудовим договором або правилами внутрішнього трудового розпорядку (якщо до працівника раніше застосовувалися заходи дисциплінарного стягнення)).
23 Грудня, 2022 р., 09:33
Нагадаємо, що відповідно до частини 3 статті 23 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (далі – Закон, зі змінами) застраховані особи, визнані в установленому порядку безробітними, звільнені з останнього місця роботи за систематичне невиконання без поважних причин обов’язків, покладених на працівника трудовим договором або правилами внутрішнього трудового розпорядку (якщо до працівника раніше застосовувалися заходи дисциплінарного стягнення), мають право на призначення допомоги по безробіттю у мінімальному розмірі.
23 Грудня, 2022 р., 08:26
Формування практичних навичок написання резюме й ефективного його використання у пошуку роботи – головна мета тренінгу «Підготовка резюме», що проводять фахівці Державної служби зайнятості.
23 Грудня, 2022 р., 08:24
Наразі державні установи та лікувальні заклади Кіровоградщини потребують фахівців у медичній сфері. Зокрема, мова йде про лікарів різного спрямування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь