Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

01 Грудня, 2022 р., 13:45
Відповідне рішення ухвалено Кабінетом Міністрів України на засіданні 4 листопада 2022 року.
01 Грудня, 2022 р., 13:45
Під час війни наше життя змінюється. Зміни стосуються всього: звичного порядку речей, організації побуту, планування майбутнього. У нових умовах багато людей втратили і домівку, і роботу. Якщо взяти до уваги ще й надзвичайно тяжкий морально-психологічний стан, у якому опинилися більшість людей, то можна зрозуміти: пошук нової роботи в нинішніх умовах – неабияке випробування. Часто людина не може знайти в собі ресурсу, щоб бодай відкрити спеціальний сайт і ознайомитися з вакансіями, уже не говорячи про те, щоб комусь телефонувати та про щось домовлятися.
01 Грудня, 2022 р., 13:42
З 29 жовтня 2022 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо реформування служби зайнятості, соціального страхування на випадок безробіття, сприяння продуктивній зайнятості населення, у тому числі молоді, та впровадження нових активних програм на ринку праці».  Окремі його положення наберуть чинності через 3 місяці з дня набрання чинності, зокрема ті, що стосуються Закону України «Про зайнятість населення», зокрема щодо:
01 Грудня, 2022 р., 13:41
У вас є бізнес ідея і ви плануєте відкрити власну справу або ж маєте на меті розширити діючий бізнес, а ще орієнтуєтесь на створення нових робочих місць?
09 Листопада, 2022 р., 09:04
Так, можуть. Таке право виникає за умови отримання дозволу в Державній службі зайнятості. Виключенням є окремі категорії іноземців, наприклад, ті, які мають дозвіл на імміграцію в Україну.
09 Листопада, 2022 р., 09:03
Законодавство про зайнятість населення визначає чіткий перелік документів, які подаються для оформлення дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці). Цей перелік регламентовано статтею 42-2 Закону України «Про зайнятість населення».
09 Листопада, 2022 р., 09:02
З’єднання (зварювання) елементів металоконструкцій та ін., збір заготовок (вузлів) конструкцій, налагоджування зварювального устаткування – вам це знайомо? Тоді ця пропозиція для вас – навчання за професією «Електрогазозварник судновий».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь