Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

09 Листопада, 2022 р., 08:47
Ви полюбляєте робити зачіски? Бажаєте вдосконалити свої вміння та розширити знання у перукарській справі? Для творчих та креативних громадян, у яких добре розвинений смак та почуття стилю є пропозиція!
09 Листопада, 2022 р., 08:45
Що робити, якщо здобута професія вже не актуальна або потребує підвищення кваліфікації? Відповідь одна – проходити професійне навчання. У цьому допоможе Державна служба зайнятості.
09 Листопада, 2022 р., 08:42
Новий застосунок «Параюристи» — гарантована правова допомога та база знань для пошуку допомоги
09 Листопада, 2022 р., 08:39
Курс розрахований на людей, які не мають досвіду роботи в ІТ сфері чи відповідної освіти. Навчальна програма курсу розроблена викладачами LITS із врахуванням їхнього багаторічного досвіду роботи на комерційних проектах в ІТ. Вони працювали і продовжують працювати на проектах всесвітньо відомих компаній.
09 Листопада, 2022 р., 08:38
Цей курс розроблений для активних та цілеспрямованих людей, які знають наскільки кардинально англійська здатна змінити життя. «Англійська для початківців. Elementary level (A1-A2)» допоможе вам реалізувати свій перший крок до мети швидко та саме так, як буде зручно вам.
09 Листопада, 2022 р., 08:37
Так, передбачені. Трудові відносини іноземних працівників в Україні регулюються національними нормативно-правовими актами та міжнародними угодами, ратифікованими Україною. До таких угод відноситься Угода між Урядом України та Урядом Соціалістичної Республіки В’єтнам про взаємне працевлаштування громадян та їх соціальний захист.
09 Листопада, 2022 р., 08:34
Ви ще не знаєте хто такий адміністратор? Це особа, яка здійснює роботу з якісного і ефективного обслуговування відвідувачів, консультує їх із питань, які стосуються послуг, що надає підприємство чи організація.
08 Листопада, 2022 р., 15:34
Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні, подається до центрів зайнятості щоквартально не пізніше 15 числа місяця після звітного періоду.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь