Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

08 Листопада, 2022 р., 15:01
Так, залежить. Відповідно до частини 4 статті 47 Закону України «Про зайнятість населення» право на допомогу по частковому безробіттю мають працівники, за яких протягом останніх шести місяців, що передують місяцю, в якому почалося зупинення (скорочення) виробництва продукції (виконання робіт, надання послуг), сплачено єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок).
08 Листопада, 2022 р., 15:00
«Начальник відділення зв'язку» - посада, яка  наразі відкрита на одному з відділень у Кропивницькому.
08 Листопада, 2022 р., 14:58
Сьогодні розв’язання питання зайнятості населення неможливе без налагодження тісної співпраці центрів зайнятості з роботодавцями.
08 Листопада, 2022 р., 14:57
Фахівці Кіровоградського обласного центру зайнятості неодноразово аналізували базу даних вакансій. Серед затребуваних є й ті,  які не користуються попитом у роботодавців?  Скільки  ж готові платити роботодавці працівникам:
08 Листопада, 2022 р., 14:56
На Кіровоградщині наразі відкриті вакансії для педіатрів та педіатрів-неонатологів. Роботодавці згодні влаштовувати працівників як із вимогами до стажу роботи, так і без нього. Зарплатню обіцяють до 20 000 грн.
08 Листопада, 2022 р., 14:55
Уряд підготував рішення, які дозволять покращити ситуацію на ринку праці.
08 Листопада, 2022 р., 14:25
Про  закриття вакансії роботодавець може повідомити Державну службу зайнятості під час особистої зустрічі з фахівцями або шляхом електронної комунікації, зокрема:
08 Листопада, 2022 р., 14:24
«EU4Skills: кращі навички для сучасної України» - пілотний проєкт, який реалізовувався на Кіровоградщині  з метою обстеження регіонального ринку праці, його професійної структури, поточної та перспективної потреби області в працівниках у професійному/кваліфікаційному розрізі.
08 Листопада, 2022 р., 14:23
Фахівці Кіровоградського обласного центру зайнятості переглянули актуальні вакансії, серед яких відібрали десятку найбільш затребуваних серед роботодавців.
08 Листопада, 2022 р., 14:22
Для одних авто – це засіб для пересування, а для інших – незамінний помічник у повсякденному житті. Саме з тими клієнтами, які дбають про стан свого автомобіля, працює  підприємець Андрій Веретенніков. Його бізнес пов’язаний із детейлінгом автомобілів – здійснення комплексу високотехнологічних операцій з ретельного і повного догляду за автомобілем як зовні, так і всередині.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь