Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

30 Вересня, 2022 р., 14:10
277 роботодавців Кіровоградщини отримали позитивні рішення про виплату компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. Ці роботодавці надали роботу 569 переселенцям.
30 Вересня, 2022 р., 14:09
Ви психолог за освітою? Роботодавці Кіровоградщини пропонують вам роботу за спеціальністю. Цих фахівців потребують заклади освіти Кіровоградщини. Заробітна плата – до майже 9 500 грн.
30 Вересня, 2022 р., 14:07
Хочете дізнатися більше про робітничі професії та їхню цінність у сучасному світі? Завітайте на лендинг (автономну вебсторінку), що створена у рамках програми Європейського Союзу EU4Skills Міністерством освіти і науки України https://thanks-to-us.in.ua/
30 Вересня, 2022 р., 14:06
12 вересня, відзначаємо професійне свято «День програміста». Вітаємо усіх причетних та пропонуємо добірку вакансій.
30 Вересня, 2022 р., 10:21
Інформація про попит на робочу силу (вакансії) має подаватися роботодавцем з дня виникнення в нього потреби в підборі працівників з дати відкриття вакансії (не пізніше ніж через три робочі дні з дати її відкриття). Такою датою є наступний день після створення нового робочого місця чи припинення трудових відносин з працівником, робоче місце якого стає вакантним, або дата, починаючи з якої може бути укладений трудовий договір з найманим працівником.
12 Вересня, 2022 р., 15:27
Припинення трудового договору, його розірвання з ініціативи працівника або роботодавця здійснюються з підстав та у порядку, що встановлені Кодексом законів про працю України (далі – Кодекс, із змінами – у т. ч., внесеними Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо спрощення регулювання трудових відносин у сфері малого і середнього підприємництва та зменшення адміністративного навантаження на підприємницьку діяльність», що набрав чинності з 19 серпня цього року). Окремі особливості припинення договору визначені ст. 49-8 глави III-Б «Спрощений режим регулювання трудових відносин» Кодексу.
12 Вересня, 2022 р., 15:26
На Кіровоградщині є затребуваними лікарі-хірурги. Заробітна плата – 20 000 грн. Частина працедавців пропонують медикам вирішити «квартирне питання».
12 Вересня, 2022 р., 15:25
Товариство з обмеженою відповідальністю «Фешн Голд» на ринку модельного бізнесу вже більше 10 років. Основним видом його діяльності –виробництво верхнього одягу та аксесуарів.
12 Вересня, 2022 р., 15:24
Як здійснювати касові операції? Як складати касову звітність? Які правила експлуатації обчислювальної техніки? Про це і не тільки можна дізнатися під час навчання за професією «Касир (на підприємстві, в установі, організації)».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь