Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

03 Лютого, 2022 р., 14:14
Станом на 01 січня 2022 року в центрах зайнятості області було зареєстровано 12,2 тис. безробітних громадян.
03 Лютого, 2022 р., 14:13
Наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271 (із змінами, з повним текстом є можливість ознайомитись на вебсторінці Державного центру зайнятості), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 31.05.2013 за № 841/23373, затверджено Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. У рядку 02 інформації зазначається середньооблікова чисельність працівників, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та працювали на умовах повної зайнятості у звітному році.
03 Лютого, 2022 р., 14:06
Якщо у вас виникла потреба в укомплектуванні вільних робочих місць, інформацію про попит на робочу силу (вакансії) ви можете розмістити на сайті державної служби зайнятості. Для цього необхідно зробити декілька кроків.
03 Лютого, 2022 р., 14:05
Обов’язковою умовою дотримання роботодавцями квоти вважається працевлаштування відповідних категорій громадян, про що роботодавці інформують щороку державну службу зайнятості. Наказом Міністерства соціальної політики України від 16.05.2013 № 271 (із змінами), зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 31.05.2013 за № 841/23373, затверджено Порядок надання роботодавцями територіальним органам Державної служби зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню. Додатком до вказаного Порядку є форма інформації (отримати її в електронному вигляді можливо на вебсторінці Державного центру зайнятості).
03 Лютого, 2022 р., 14:04
Для працевлаштування категорій громадян, визначених у статті 14 Закону України “Про зайнятість населення” (крім осіб з інвалідністю, норматив працевлаштування на роботу яких встановлюється згідно із Законом України "Про основи соціальної захищеності осіб з інвалідністю в Україні", та непрацюючих працездатних осіб, які отримують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям), підприємствам, установам та організаціям з чисельністю штатних працівників понад 20 осіб встановлюється квота у розмірі 5% середньооблікової чисельності штатних працівників за попередній календарний рік. Роботодавці самостійно розраховують квоту з урахуванням чисельності громадян, які на умовах повної зайнятості вже працюють на підприємствах і належать до таких, що неконкурентоспроможні на ринку праці, та забезпечують їх працевлаштування самостійно. Роботодавці можуть звернутися за сприянням для працевлаштування даної категорії громадян до центрів зайнятості.
03 Лютого, 2022 р., 14:03
Згідно зі статтею 69 Господарського кодексу України, підприємства з правом найму робочої сили мають забезпечувати визначену відповідно до закону кількість робочих місць для працевлаштування неповнолітніх, осіб з інвалідністю, інших категорій громадян, які потребують соціального захисту.
03 Лютого, 2022 р., 14:02
За результатами реалізації пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів обласним центром зайнятості підготовлено комплексний звіт “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”. Цей звіт складається з чотирьох розділів. Із загальною інформацією щодо першого розділу (статистичного) є можливість ознайомитись у попередньому матеріалі щодо проєкту  EU4Skills, розміщеному на нашій сторінці у Фейсбук (для спрощення пошуку можливо використання хештегів #служба_зайнятості #EU4Skills #ДСЗ).
03 Лютого, 2022 р., 14:02
Наказом Міністерства соціальної політики України від 03.06.2019 № 851, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 02.07.2019 за № 717/33688, затверджено Порядок подання форми звітності № 1-ПА “Інформація про кількість працевлаштованих громадян суб’єктами господарювання, які надають послуги з посередництва у працевлаштуванні”.
03 Лютого, 2022 р., 14:01
 У 2021 році обласним центром зайнятості реалізовано пілотний проєкт з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. За його результатами підготовлено комплексний звіт “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”, який складається з чотирьох розділів (коротка інформація про статистичний розділ та розділ з питань опитування роботодавців уже розміщена на нашій сторінці у Фейсбук).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь