Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

03 Лютого, 2022 р., 14:00
На нашій фейсбук-сторінці розміщено низку матеріалів, що висвітлюють результати пілотного проєкту з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. В одній з рубрик статистичного розділу комплексного звіту зібрані дані, що характеризують стан трудових ресурсів області.
03 Лютого, 2022 р., 14:00
 Торік обласним центром зайнятості реалізовано пілотний проєкт з відпрацювання методологічних підходів щодо розробки прогнозних показників потреби в кадрах для формування регіонального замовлення на підготовку фахівців та робітничих кадрів. За його результатами підготовлено комплексний звіт “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”, який складається з чотирьох розділів (коротка інформація про перші три розділи розміщена на нашій сторінці). Четвертий розділ “Результати експертної оцінки окремих ВЕД” висвітлює діяльність експертних фокус-груп.
03 Лютого, 2022 р., 13:59
Продавець продовольчих та непродовольчих товарів, бухгалтер, кухар, оператор комп’ютерного набору, перукар, оператор лінії у виробництві харчової продукції (перероблення фруктів, овочів, олієнасіння та горіхів) та інші професії здобували упродовж минулого року особи з інвалідністю за підтримки служби зайнятості Кіровоградщини.
03 Лютого, 2022 р., 13:57
У січні мешканці Кіровоградщини можуть безкоштовно здобути професію «Покоївка»
03 Лютого, 2022 р., 13:56
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині є потреба у налагоджувальниках.
03 Лютого, 2022 р., 13:54
За інформацією обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині не вистачає електрогазозварників.
03 Лютого, 2022 р., 13:52
Роботодавці Кіровоградщини потребують електромонтерів
17 Січня, 2022 р., 10:38
Пунктом 4 частини 4 статті 36 Закону України “Про зайнятість населення” передбачено, що приватні агентства зайнятості зобов’язані подавати базовим центрам зайнятості та філіям регіональних центрів зайнятості відомості про чисельність працевлаштованих ними осіб.
17 Січня, 2022 р., 10:37
Отримай популярну професію за підтримки служби зайнятості – стань барменом
17 Січня, 2022 р., 10:36
Нормами законодавства про зайнятість населення визначено, що працю іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) роботодавці мають право застосовувати в порядку, визначеному законом. Відповідно до частини 5 статті 42 Закону України “По зайнятість населення”, іноземці не можуть призначатися на посаду або займатися трудовою діяльністю у разі, коли згідно із законодавством призначення на відповідну посаду або провадження відповідного виду діяльності пов’язане з належністю до громадянства України. Такі обмеження встановлюються відповідними нормативно-правовими актами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь