Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

02 Травня, 2022 р., 10:42
Відповідно до пункту 17 Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 331, роботодавець та працевлаштована особа несуть відповідальність за достовірність документів і відомостей, що є підставою для надання компенсації витрат, та цільове використання отриманих коштів відповідно до законодавства.
02 Травня, 2022 р., 10:41
Наразі заяви для реєстрації як безробітного в службі зайнятості про надання статусу безробітного можна подати до будь-якого (працюючого) зручного для обслуговування центру зайнятості наступними способами: особисто, під час безпосереднього відвідування центру зайнятості; в електронній формі за допомогою засобів Єдиного державного вебпорталу електронних послуг (далі – Портал Дія), у тому числі мобільного додатку Порталу Дія; за допомогою засобів телекомунікаційного зв’язку, зокрема за допомогою вебсайту Державної служби зайнятості www.dcz.gov.ua.
02 Травня, 2022 р., 10:40
У попередньому матеріалі проєкту EU4Skills, розміщеному на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук, ішлося про випускників професій з приготування страв та напоїв, у тому числі кухарів. Наразі буде наведена інформація про їхню зайнятість.
02 Травня, 2022 р., 10:39
Станом на 18 квітня у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 682 вакантні посади. 
02 Травня, 2022 р., 10:37
Маєш посвідчення тракториста-машиніста сільськогосподарського (лісогосподарського) виробництва категорії А1  і досвід роботи в агросфері? Бажаєш удосконалити знання з правил експлуатації сільськогосподарських машин; навчитися новітнім технологіям обробітку землі, внесення мінеральних та органічних добрив; ознайомитися з інноваціями вирощування зернових, технічних та інших культур і догляду за рослинами? Звертайся до служби зайнятості.
02 Травня, 2022 р., 10:36
На сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук розміщуються матеріали за результатами проєкту EU4Skills. В одному з попередніх матеріалів йшлося про якість організації освітнього процесу (навчальні матеріали, обладнання, приміщення та інше).
02 Травня, 2022 р., 10:35
У рамках розміщення додаткової інформації до комплексного звіту “Ринок праці Кіровоградської області. 2021”, що опрацьована навчально-методичним кабінетом професійно-технічної освіти в області, надаємо дані щодо методів пошуку роботи випускниками закладів професійної (професійно-технічної) освіти 2020 року.
02 Травня, 2022 р., 10:34
Відповідно до пункту 2 Порядку надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 № 331, компенсація витрат  надається роботодавцю за кожну працевлаштовану особу на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), гіг-контракту, зокрема за сумісництвом.
02 Травня, 2022 р., 10:32
Постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 затверджено Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб унаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні. Зазначеним порядком передбачено наступне.
02 Травня, 2022 р., 10:30
Більшість безробітних переселенців мають вищу освіту

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь