Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

30 Грудня, 2021 р., 13:30
Відповідно до частини 5 статті 42 Закону України “По зайнятість населення”, іноземці та особи без громадянства (далі – іноземці) не можуть призначатися на посаду або займатися трудовою діяльністю у разі, коли, згідно із законодавством, призначення на відповідну посаду або провадження відповідного виду діяльності пов’язане з належністю до громадянства України. Такі обмеження встановлюються відповідними нормативно-правовими актами.
30 Грудня, 2021 р., 13:29
В інформації, розміщеній 10.11.2021 під рубрикою “Електронний кадровий клуб”, йшла мова про необхідність повідомлення державної податкової служби про прийняття працівника на роботу. Таке повідомлення стосується також випадків прийому на роботу іноземців та осіб без громадянства на підставі дозволів державної служби зайнятості.
30 Грудня, 2021 р., 13:28
Станом на 20 грудня у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 1646 вакантних посад.
30 Грудня, 2021 р., 13:27
Станом на 20 грудня у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 1646 вакантних посад.
30 Грудня, 2021 р., 13:26
Здобудь популярну професію за підтримки служби зайнятості – стань барменом
30 Грудня, 2021 р., 13:24
Усі особи, які працювали на підприємствах громадського харчування та оволоділи певними професійними навичками, але не мали водночас документального підтвердження, сьогодні мають змогу підтвердити свою компетенцію та отримати документ державного зразка. Популярність такого спрощеного формату підтвердження результатів навчання за професією кухар постійно зростає, адже дає змогу швидко реагувати на потреби роботодавців, які готові працевлаштовувати кухарів, та самих безробітних, які здобули професійні знання самотужки.
30 Грудня, 2021 р., 13:23
Для отримання дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) роботодавець має подати необхідні документи до Кіровоградського обласного центру зайнятості. Подати документи можливо також через центри надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП). Адміністративні послуги, які надаються через ЦНАПи, визначені переліком, що є додатком до розпорядження Кабінету Міністрів України “Деякі питання надання адміністративних послуг через центри надання адміністративних послуг” від 16.05.2014 №523-р (в редакції розпорядження від 18.08.2021 №969-р (опубліковано в газеті “Урядовий кур’єр” від 01.09.2021 №167), з повним текстом є можливість ознайомитись на вебсторінці Верховної Ради України).
22 Грудня, 2021 р., 15:09
Законодавство про зайнятість населення передбачає, що роботодавці мають право на застосування праці іноземців та осіб без громадянства (далі – іноземці) на території України на підставі дозволів, що видаються регіональними центрами зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь