Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

18 Лютого, 2021 р., 10:23
У сучасних реаліях інститут шлюбу утратив своє колишнє значення. Все більше і більше людей надають перевагу громадянському шлюбу, доволі часто не замислюючись про наслідки. Особливо це стосується юридичних тонкощів. Однак, якщо двоє людей таки вирішили узаконити своє кохання, є декілька корисних лайфхаків, які допоможуть зробити це правильно. Ділиться цими лайфхаками фахівчиня Тернопільський місцевий центр з надання БВПД Світлана Нужда.
18 Лютого, 2021 р., 10:17
Кожна людина , яка звернулась для отримання медичної допомоги , та якій така допомога надається, має законодавчо визначені права і може розраховувати на ефективний захист своїх прав з боку держави. До переліку таких прав можна віднести наступні: право на звернення за медичною допомогою, на кваліфіковане обстеження та лікування, на вибір лікаря і закладу охорони здоров’я, на отримання достовірної інформації про особистий стан здоров’я, на отримання іншої, гарантованої законом інформації, право на лікарську таємницю, згоду на медичне втручання та інші.
18 Лютого, 2021 р., 10:12
Розраховуватися за покупки, поповнювати мобільний, платити за комунальні послуги – все це зручно робити з банківського рахунку. Проте, відкриваючи його та підписуючи договір з банком, варто спочатку уважно ознайомитися з умовами обслуговування.
18 Лютого, 2021 р., 10:01
Ви плануєте купити ноутбук, пральну машину чи телевізор, а потрібної суми не вистачає? Споживчий кредит – це вихід із такої ситуації. Банк позичить вам кошти на певний термін під певний відсоток. Споживчий кредит – це кошти, які позичає вам банк на певний час для купівлі якогось товару або оплати певної послуги. Та перш ніж іти до банку, дізнайтеся про його повну вартість та всі умови.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь