Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

02 Червня, 2021 р., 18:53
Багато користувачів вважають, якщо фотографії викладені в мережу, їх автори надали дозвіл на їх вільне використання. Такі міркування є помилковими та призводять до порушення законодавства України про авторські та суміжні права. Тому важливо знати правила, які охороняють твори та їх авторів від протиправних посягань з боку інших осіб. Про відповідальність за порушення законодавства про авторські права та способи захисту прав інтелектуальної власності розповідає фахівчиня Першого одеського бюро правової допомоги Ірина Кисельова.
02 Червня, 2021 р., 18:51
Нерідко виникає потреба в залученні працівників до роботи вночі. Це може бути обумовлено розпорядком роботи самого підприємства або мати епізодичний характер. Про те, які існують особливості виконання роботи у нічний час, роз’яснює фахівчиня Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Тетяна Жалобна.
13 Травня, 2021 р., 16:04
Одними з найпоширеніших видів земельних спорів є спори щодо розірвання договорів оренди землі. Система БПД отримує чимало звернень з проханням допомогти вирішити конфлікти орендодавців з часто недобросовісними орендарями земельних ділянок.
13 Травня, 2021 р., 16:03
Деколи ми за давньою звичкою називаємо реєстрацію місця проживання пропискою, але чи є ці поняття тотожними? Відповідає директорка Роздільнянський місцевий центр з надання БВПД Тетяна Кулішова.
13 Травня, 2021 р., 16:02
Питання надання земельних ділянок учасникам бойових дій, які захищають територіальну цілісність України, є вкрай важливим для суспільства.  Законодавство України, зокрема Закон України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» передбачає систему пільг для учасників бойових дій та прирівняних до них осіб, зокрема, це стосується й першочергового надання земельних ділянок.
13 Травня, 2021 р., 16:01
Влітку 2021 року в нашій державі запрацює ринок землі, тому прогнозується, що угоди із цим видом нерухомості значно пожвавішають. У зв’язку з цим, кожен, хто має у власності земельну ділянку сільськогосподарського призначення, зможе скористатись своїм правом власності та подарувати її, шляхом укладення договору дарування.
13 Травня, 2021 р., 15:59
Що ближче відкриття ринку землі, то більше правових запитань виникає у власників та користувачів земельних ділянок.
13 Травня, 2021 р., 15:54
Участь неповнолітніх у відновному правосудді – це шанс не стати засудженим в юному віці, виправити шкоду, зробити висновки та більше не вчиняти кримінальних проступків і правопорушень.
13 Травня, 2021 р., 15:13
До Голованівського місцевого центру з надання БВПД часто звертаються громадяни з питаннями, які стосуються оформлення права власності на нерухоме майно за набувальною давністю. Це найактуальніше питання для людей, які проживають в сільській місцевості і при купівлі майна не оформляли право власності належним чином.
13 Травня, 2021 р., 15:11
Приватизація землі – досить тривала процедура, і бувають випадки, коли людина помирає та не встигає її завершити, зупинившись на певному етапі. Що ж тоді робити спадкоємцю, який так і не має на руках документів на земельну ділянку?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь