Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

13 Травня, 2021 р., 15:10
Перші тижні після народження дитини часто стають справжнім випробуванням для сімей. Відновлення здоров'я породіллі, купівля необхідних речей і ліків, налаштування режиму дня – для цього всього матері потрібна фізична та моральна підтримка.
13 Травня, 2021 р., 15:08
Родинні відносини або ж споріднення – кровний зв’язок між людьми, з наявністю якого закон пов’язує виникнення, зміну чи припинення прав та обов’язків. Суд вправі розглядати справи про встановлення родинних відносин, коли цей факт безпосередньо породжує юридичні наслідки для заявника: право на спадщину, право на пенсію у зв’язку із втратою годувальника, одержання компенсації тощо.
28 Квітня, 2021 р., 08:32
Питання надання земельних ділянок учасникам ООС, які захищають територіальну цілісність України, є вкрай важливим для суспільства.  Законодавство України, зокрема Закон України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» передбачає систему пільг для учасників бойових дій та прирівняних до них осіб, зокрема це стосується й першочергового надання земельних ділянок.
19 Квітня, 2021 р., 16:36
Координаційний центр з надання правової допомоги оголошує онлайн-конкурс дитячих малюнків «Країна моїх прав» (далі – конкурс).
19 Квітня, 2021 р., 16:35
Всі ми є споживачами житлово-комунальних послуг , які нам повинні надаватись своєчасно та якісно. З іншого боку у нас, як у споживачів цих послуг, є також обов’язок своєчасно та в повній мірі розраховуватись за надані нам послуги. Тож яку відповідальність несуть споживачі за несплату за комунальні послуги
19 Квітня, 2021 р., 16:34
Заробляти собі на хліб арматурником-бетонником чи слюсарем-монтажником – праця нелегка. Коли ж людина досягає поважного віку – то розраховує на заслужений відпочинок, як і на пенсію. Прикро отримувати відмову в нарахуванні довгоочікуваної пенсії, через те, що люди, на яких сумлінно працював роками, не сплачували за тебе єдиний соціальний внесок.
19 Квітня, 2021 р., 16:31
Питання про зміну місця реєстрації дитини в більшості випадків виникає при продажі житла. Часто – при зміні сімейних обставин. Наприклад, дитина зареєстрована в квартирі батька, але після розлучення колишнє подружжя вирішило, що неповнолітній повинен жити з мамою. Але як діяти, якщо один із батьків не може дати свою згоду на виписку дитини , як приклад, через те, що перебуває на тимчасово окупованій території
19 Квітня, 2021 р., 16:30
Потребуєте допомоги юриста, але через стан здоров’я або певні життєві обставини не маєте можливості відвідати центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги
19 Квітня, 2021 р., 16:29
Позбавлення батьківських прав – одна з найскладніших категорій справ як з процедурної, так і з емоційної точки зору . Але для багатьох родин це – єдиний доцільний варіант виходу з певної ситуації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь