Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
06 Липня, 2022 р., 14:35
Наразі питання щодо відсутності дизпалива та бензину стоїть гостро, так як розпочата жнивна кампанія. Ще викликає обурення той факт, що до автозаправних станцій сусідніх громад періодично здійснюють підвіз топлива.  
06 Липня, 2022 р., 08:58
05 липня 2022 року відбулось постачання скрапленим газом жителів сіл Добрянка, Коритно-Забузьке, Вівсяники та Бузникувате. Таким чином, здійснено постачання скрапленого газу  жителям всіх населених пунктів згідно поданих заявок.   Так, станом на 05 липня 2022 року завезено 650 балонів.
05 Липня, 2022 р., 15:13
Водогін у смт Вільшанка введено в дію ще в 60–х роках. Через тривалу експлуатацію та фізичний знос протягом останніх років на водопровідній мережі значно збільшилася кількість поривів, що стає першочерговою причиною її обслуговування та виконання поточних ремонтних робіт.
05 Липня, 2022 р., 15:10
Про заборону відвідування лісів.
04 Липня, 2022 р., 15:10
Вогнеборці нагадують, що в Україні триває пожежонебезпечний період. ДСНС України закликає громадян дотримуватися протипожежної безпеки в екосистемі!             
04 Липня, 2022 р., 09:34
Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем Національної поліції України! Кожен день, виявляючи мужність, витримку, самовіддачу, ви охороняєте спокій та життя, стоїте на варті правопорядку. 
01 Липня, 2022 р., 15:59
Щиро вітаю вас із святом – Днем працівника державної податкової служби України. Ваша діяльність багато в чому визначає соціально-економічну стабільність регіону, позаяк, одне з головних і важливих завдань вашої професійної діяльності – це поповнення бюджетів усіх рівнів. Від професіоналізму, відповідального підходу до справи, наполегливості і цілеспрямованості податківців залежить зростання податкових надходжень, а значить і рівень життя населення, розвиток інфраструктури. Ви забезпечуєте суворе дотримання норм законодавства, зміцнення фінансової дисципліни.
01 Липня, 2022 р., 15:20
30 червня 2022 року у Вільшанському ліцеї Вільшанської селищної ради відбулося вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту випускникам 2022 року, у якому взяли участь селищний голова Микола Паранчевський, завідувач Сектору освіти Віктор Драндалуш та директор Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості Василь Опря.
01 Липня, 2022 р., 08:40
На вашу професію покладено відповідальне завдання в юридичній площині − практичне виконання функцій і завдань щодо державної реєстрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь