Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
17 Червня, 2022 р., 10:47
Професія медика дуже важлива та необхідна для суспільства, адже на ваших плечах лежить турбота, величезний тягар чужого болю та відповідальності, у ваших руках — людські життя. Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу.
17 Червня, 2022 р., 10:42
14 червня 2022 року працівниками відділення соціальної роботи Територіального центру відвідана сім’я (О), яка перебуває під соціальним супроводом відділу.
17 Червня, 2022 р., 10:40
18 червня 2022 року о 10.00 год. в смт Вільшанка, на вул. М.Лагонди, біля Вільшанського Центру українсько-болгарської культури відбудеться офіційне відкриття арт-інсталяції  «Я люблю Вільшанку».
13 Червня, 2022 р., 17:05
Ви, мабуть, читали раніше допис від нашого активіста-волонтера Артема Лалаяна та селищної ради про збір гуманітарної допомоги, інструментів, ліків, медикаментів, засобів гігієни, продуктів харчування та благодійний внесків на придбання перерахованого вище для потреб наших земляків, воїнів, які захищають незалежність України та наш з Вами спокій.
10 Червня, 2022 р., 13:32
Сьогодні, 10 червня із сльозами на очах та з квітами в руках в с. Дорожинка біля будинку матері загиблого військовослужбовця зібралися усі рідні та близькі, друзі, односельці, всі, хто знав, любив та поважав Героя Байла Яна Олексійовича аби віддати йому останню шану та провести в останню путь.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь