Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
22 Червня, 2022 р., 10:07
Ніхто не забутий! Ніщо не забуте! Так ми говоримо та передаємо ці слова з покоління в покоління. 22 червня - скорботна пам’ятна дата закріплена в наших серцях…
22 Червня, 2022 р., 10:01
Сьогодні, 22 червня, біля Меморіалу слави смт Вільшанка, в перервах між серенами про повітряну тривогу, у День скорботи і вшанування пам`яті жертв війни в Україні зібралися селищний голова Микола Паранчевський, секретар селищної ради Сергій Пироженко, працівники відділів та структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради, працівники установ та організацій селища, члени громадської організації ветеранів України Вільшанської селищної територіальної громади та небайдужі жителі Вільшанщини, щоб вшанувати пам'ять, схилити голову у скорботі та хвилині мовчання перед тими, хто боровся за батьківщину, був противником нацизму та відважно повстав проти ворога.
22 Червня, 2022 р., 08:20
Недільний ранок 22 червня 1941 року трагічною сторінкою увійшов у життя мільйонів українців. У цей день розпочалася одна з найжахливіших подій в історії нашого народу – Друга світова війна, яка забрала життя кожного п'ятого співвітчизника. День початку війни став для України історичним днем глибокої скорботи.
20 Червня, 2022 р., 16:21
Нагадуємо, продовжується прийом заявок на отримання жителями громади скрапленого газу у балонах на обмін. Прийом заявок здійснюється:
18 Червня, 2022 р., 12:50
Ініціативою групою з числа жителів смт Вільшанка на чолі з Арменом Мангіяном створено власними руками арт-інсталяцію «Я люблю Вільшанку». Цією роботою вони висловили свою любов до рідного краю, до своєї батьківщини.
17 Червня, 2022 р., 18:24
Традиційно у третю неділю червня своє професійне свято відзначають працівники медичної галузі. Бути медичним працівником – більше, ніж фах, це – високе почуття відповідальності, професіоналізм, доброта і бажання допомогти.
17 Червня, 2022 р., 18:22
16 червня 2022 року о 10.00 год. ГАЛУНГА Валентина  Дмитрівна директор  Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Вільшанської селищної ради провела нараду із соціальними робітниками. На нараді розглянуто слідуючі питання. Про результати роботи відділення соціальної допомоги вдома Територіального центру за І-е півріччя 2022 року. Особливості роботи в умовах воєнного часу. Директор Територіального центру Галунга В.Д. Надання соціальних послуг відповідно до державного стандарту «Догляд вдома», затвердженого Міністерством соціальної політики України  Наказ №335 від 16.06.2021 року. Завідувач відділення соціальної допомоги вдома Стоянова О.В. 3.    Про щорічну основну  відпустку соціальних робітників у липні місяці. Голова профспілкового комітету Владова Т.С. 4.    Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру. Директор Територіального центру Галунга В.Д.
17 Червня, 2022 р., 10:47
Запрошуємо дітей громади та дітей із сімей внутрішньо переміщених осіб до Вільшанської дитячої школи мистецтв на захід "Доторкнись до світу прекрасного".
17 Червня, 2022 р., 10:47
Професія медика дуже важлива та необхідна для суспільства, адже на ваших плечах лежить турбота, величезний тягар чужого болю та відповідальності, у ваших руках — людські життя. Професія, яку ви обрали, заслуговує на найвищу похвалу, захоплення і повагу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь