Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
30 Червня, 2022 р., 14:47
Усі випускники 9, 11 класів закладів загальної середньої освіти отримали випускні документи. Це стосується як внутрішньо переміщених осіб, так і учнів, які зараз знаходяться за межами України.
30 Червня, 2022 р., 09:56
На території Вільшанської селищної територіальної громади діє Комплексна програма соціальної підтримки учасників АТО/ООС, членів їх сімей, сімей загиблих (померлих) учасників АТО/ООС, постраждалих учасників Революції Гідності, учасників-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності та державного суверенітету на Сході України та увічнення пам’яті загиблих (померлих під час виконання службових обов’язків) ветеранів у Вільшанській селищній територіальній громаді на 2021-2023 роки, якою зокрема передбачені відповідні порядки з надання одноразової допомоги.
30 Червня, 2022 р., 09:31
Із 1 по 5 липня громадяни, які розмістили в своїх помешканнях внутрішньо переміщених осіб протягом червня, мають подати в паперовій чи електронній формі до відділу "Центр надання адміністративних послуг" Виконавчого комітету селищної ради (смт Вільшанка, вул. Центральна, 40, 1 поверх) заяву про відшкодування витрат за житлово-комунальні послуги.
30 Червня, 2022 р., 09:26
Під час робочої зустрічі обговорено стан справ в територіальній громаді щодо розміщення внутрішньо переміщених осіб, визначено здобутки громади в цьому напрямку, ряд проблемних питань та шляхи їх вирішення. Селищний голова Паранчевський М.П. довів до присутніх інформацію про кількість населення громади, кількість переселенців, заклади, де проживають ВПО та де планується розмістити людей, що приїдуть з тимчасово окупованих територій, рівень забезпечення вказаних закладів необхідним інвентарем; про роботу з видачі гуманітарної допомоги, шляхів її залучення, обліку та контролю з даного питання.
29 Червня, 2022 р., 16:26
29 червня 2022 року відбулось постачання скрапленим газом жителів сіл Добра, Станкувате та Мала Вільшанка.
29 Червня, 2022 р., 16:22
Напередодні відзначення Дня Конституції України до бібліотеки завітали працівники Сектору освіти та Сектору культури, туризму, молоді, спорту та охорони культурної спадщини селищної ради, головні спеціалісти відділу юридичного забезпечення та управління персоналом Виконавчого комітету селищної ради, державний реєстратор відділу «Центр надання адміністративних послуг» Виконавчого комітету селищної ради, працівники Вільшанської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, представниця 4 відділу Голованівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, завідуюча відділом Вільшанського бюро правої допомоги, бібліотекар сільської бібліотеки-філії Вільшанської селищної публічної бібліотеки імені Лідії Горячко, фахівці із публічних закупівель закладів освіти селищної ради,  волонтери та постійні відвідувачі бібліотеки, які стали учасниками тренінгу «Я частина великої держави». Запрошена молодь пригадала та перегорнула основну книгу кожного українця – «Конституцію», відповідали на питання, висловлювали свої думки та трішки гралися!
29 Червня, 2022 р., 13:20
Сьогодні, 29 червня та до 17:00 години 30 червня 2022 року не буде водопостачання на частині вулиці Димитрова, вулиці 1Травня та провулку Малий.
28 Червня, 2022 р., 13:48
28 червня у глядацькій залі Вільшанського Центру українсько-болгарської культури відбулись урочистості з нагоди Дня Конституції України. У святкуванні взяли участь селищний голова Микола Паранчевський, секретар селищної ради Сергій Пироженко, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослав Мельник, керуюча справами (секретар) виконавчого комітету Надія Іванець, працівники відділів та структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради, працівники установ та організацій селища.
27 Червня, 2022 р., 16:25
Прийняття чинної Конституції України, що відбулося 28 червня 1996 року, стало важливою подією в житті нашого суспільства і держави. За історичними мірками наш Основний Закон – зовсім молодий документ. Але корені його глибокі, як глибокими є корені українського народу. І ця глибина — у мудрості предків, у пам’яті століть, в утвердженні української нації.
27 Червня, 2022 р., 15:32
Безоплатна правова допомога - вид державної гарантії, що полягає в інформуванні особи про її права і свободи, порядок їх реалізації, відновлення у випадку їх порушення та порядок оскарження рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, посадових і службових осіб.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь