Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Новини

Дата: від до Скинути
27 Червня, 2022 р., 15:26
28 червня о 10.00 годині в приміщенні Вільшанського Центру українсько-болгарської культури відбудуться урочистості з нагоди відзначення Дня Конституції України.
24 Червня, 2022 р., 15:37
В останню неділю червня традиційно приймають привітання молодь та люди, які за станом душі відчувають себе молодими. Зазвичай цей день проводять на природі, в компанії друзів, відпочиваючи. Але не цього року.
24 Червня, 2022 р., 15:30
Навчаючись 11 років у школі, учні з першого дня навчання мріють про випускний бал. Це незабутня подія, яка символізує прощання з дитинством, шкільними роками, однокласниками та перехід до дорослого життя. Тому дуже важливо є відзначити це урочисте дійство, яка залишить приємні враження та незабутні спогади.
24 Червня, 2022 р., 15:27
Для отримання допомоги  в сумі 2220 грн. Міністерство соціальної політики формує і передає Управлінню Верховного комісара ООН у справах біженців перелік внутрішньо переміщених осіб взаємоузгоджених вразливих категорій, відомості про яких включено до Єдиної інформаційної бази даних про внутрішньо переміщених осіб.
24 Червня, 2022 р., 15:18
Сьогодні, 24 червня, під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського проведено розширену нараду з питання забезпечення належного укриття учасників освітнього процесу у разі загрози виникнення надзвичайних ситуацій, пов'язаних з військовими діями на території селищної територіальної громади, за участю секретаря селищної ради Сергія Пироженка, заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради Ярослава Мельника, співробітника ГУ СБ України в Донецькій та Луганській областях Сергія Кононенка, Заступника начальника відділу цивільного захисту Голованіського районного управління Головного управління  ДСНС України у Кіровоградській області, майора служби цивільного захисту Ігоря Ралєва, начальника відділу житлово-комунального господарства, містобудування, архітектури, благоустрою, екології, природних ресурсів та надзвичайних ситуацій Виконавчого комітету селищної ради Алли Свічкарьової, головного спеціаліста цього ж відділу Василя Гончарова, завідувача Сектору освіти селищної ради Віктора Драндалуша та керівників закладів освіти громади. Усього в нараді взяли участь 31 особа.
23 Червня, 2022 р., 16:24
Для свого комфорту та для комфорту водіїв, які проїжджають с. Добре, жителі села Добре на частині дороги державного значення загального користування провели ямковий ремонт власними силами та коштами. Ініціаторами проведення ремонту стали Таїса Петрівна, Олександр та Юрій Доброві. Долучилися до роботи місцеві підприємці, які надали власну техніку, та жителі села.
22 Червня, 2022 р., 16:45
22 червня 2022 року під головуванням селищного голови Миколи Паранчевського відбулося засідання комісії з питань захисту прав дитини Вільшанської селищної ради, в якому взяли участь 7 членів комісії та 1 запрошена.
22 Червня, 2022 р., 16:42
22 червня 2022 року відбулось постачання скрапленим газом жителів смт Вільшанка та сіл Дорожинка, Березова Балка, Чистопілля та Плоско-Забузьке.
22 Червня, 2022 р., 14:14
Виконавчим комітетом Вільшанської селищної ради протягом січня–травня 2022 року відповідно до Закону України «Про публічні закупівлі» та Постанови Кабінету Міністрів України від 28лютого 2022 року № 169 "Деякі питання здійснення оборонних та публічних закупівель товарів, робіт і послуг в умовах воєнного стану"  здійснено 112 закупівель товарів, робіт та послуг, а саме: офісне устаткування та приладдя; запасні частини до автомобілів; бензин та дизельне паливо; медичні препарати та матеріали; господарські товари; матеріали для покращення  та утримання  благоустрою на території Вільшанської територіальної громади; вугілля кам’яне; продукти харчування для внутрішньо переміщених осіб; послуги по впорядкуванню сміттєзвалища в смт Вільшанка; послуги з прибирання та обслуговування території (косіння трави, збирання сміття, догляд за клумбами та інше); проведені роботи з підключення електропостачання свердловини в с. Залізничне. Всього витрачено близько 2227000,00 грн. З них було оголошено 4 конкурентних процедури. Завдяки проведенню конкурентних процедур Виконавчому комітету  Вільшанської селищної ради вдалось досягнути значної економії коштів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь