Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

22 Січня, 2024 р., 10:59
Вже майже два роки триває повномасштабне вторгнення, яке змінило життя українців. Значна частина наших громадян через війну втратила свої домівки, роботу та була змушена переїхати на більш безпечні території. І вже на новому місці шукати житло та нове робоче місце.
22 Січня, 2024 р., 10:58
24 жовтня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2023 року № 1100, якою затверджено Форму звітності про здійснення діяльності з надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном № 1-ТМ за 20__ рік та Порядок подання звітності про здійснення діяльності з надання послуг з посередництва у працевлаштуванні за кордоном.
22 Січня, 2024 р., 10:58
Пунктом 3-3 прикінцевих положень Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття” визначено, що під час дії воєнного стану максимальний розмір допомоги по безробіттю не може перевищувати розміру мінімальної заробітної плати, встановленої Законом на 1 січня календарного року.
11 Січня, 2024 р., 11:11
Учасники та учасниці бойових дій, люди з інвалідністю внаслідок війни, а також їхні дружини або чоловіки можуть отримати фінансування від держави на розвиток власного бізнесу. Подавайте заяву на єРобота в кілька кліків на порталі Дія.
11 Січня, 2024 р., 11:10
Конфедерація роботодавців України розробила за сприяння Міжнародної організації праці практичний посібник для роботодавців «Працевлаштування осіб з інвалідністю», який має на меті кращу інтеграцію осіб з інвалідністю на робочі місця.
11 Січня, 2024 р., 11:10
Право на отримання ваучера мають, серед іншого, внутрішньо переміщені особи працездатного віку за відсутності підходящої роботи. Це врегульовано ст. 30 Закону України “Про зайнятість населення”. Процедурні питання видачі ваучерів врегульовані Порядком видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності деяких категорій громадян на ринку праці, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2013 року № 207 (далі – Порядок).
11 Січня, 2024 р., 11:09
Для багатьох громадян, які перемістилися на Кіровоградщину з тимчасово окупованих територій, та територій, де проходять активні бойові дії, важливе значення набуває питання їхньої зайнятості. Державна служба зайнятості пропонує ряд сервісів та послуг, спрямованих на сприяння у працевлаштуванні переселенців на новому місці. Слід звернути увагу, що для того, щоб скористатися деякими послугами, зовсім не обов’язково реєструватися в центрі зайнятості. Це, зокрема – підбір роботи, профорієнтаційні послуги, отримання ваучера на навчання тощо. Детальніше про послуги для ВПО читайте тут. За допомогою у пошуку роботи до філій Кіровоградського обласного центру зайнятості та їхніх структурних підрозділів упродовж січня-грудня поточного року звернулось 1130 осіб з числа внутрішньо переміщених, 496 осіб працевлаштовано за сприяння служби зайнятості, 83 – направлені на професійне навчання, 138 – залучені до участі у громадських та інших роботах тимчасового характеру, 6 – брали участь у суспільно корисних роботах. Про послуги, які надає Державна служба зайнятості внутрішньо переміщеним особам дивіться тут. Відповіді на поширені питання за посиланням.
11 Січня, 2024 р., 11:08
Пошук роботи – процес кропіткий. Іноді потребуючий значно більшого часу і енергії, ніж бажалося та планувалося. Аби спростити цю задачу та спростити користування послугами служби зайнятості, на нашому офіційному порталі створено особистий кабінет як для роботодавців, так і шукачів роботи, зокрема і безробітних. Вхід у кабінети здійснюється через кваліфікований електронний підпис. Інструкцію з реєстрації кабінету ви можете переглянути тут.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь