Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

30 Жовтня, 2023 р., 10:33
Нагадаємо, що постановою правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття (далі - Фонд) від 31 січня 2020 року № 211, зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 20 лютого 2020 року за № 197/34480, мінімальний розмір допомоги по безробіттю було встановлено величиною 650 грн.
02 Жовтня, 2023 р., 15:56
Ви шукаєте роботу ? Заходьте на Єдиний портал вакансій – єдину базу даних, яка оновлюється в режимі реального часу.
02 Жовтня, 2023 р., 15:55
Стартуй в ІТ разом з Python! Кількість місць обмежена! Усі ми чули, що робити перший крок в ІТ ніколи не пізно! CHI IT Academy запускає базовий курс Python для дітей військових та внутрішньо переміщених осіб.
02 Жовтня, 2023 р., 15:54
Наприкінці серпня Уряд запровадив програму, за якою роботодавець, що працевлаштував людину з інвалідністю та підготував для неї робоче місце, має можливість отримати компенсацію вартості облаштування такого місця.  Передусім слід відзначити, що головна мета програми — посилити зацікавленість роботодавців до працевлаштування людей з інвалідністю і, своєю чергою, надати можливість обмежено придатним громадянам повернутися до активної зайнятості та соціалізуватися. 
02 Жовтня, 2023 р., 15:53
Нагадаємо, що відповідно до пункту 6 Порядку надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 № 893 (набрала чинності 29 серпня 2023 р.), заява про надання компенсації може бути подана роботодавцем до філії обласного центру протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю.
02 Жовтня, 2023 р., 15:51
Міністерство економіки України запрошує на круглий стіл власників переробних підприємств та підприємців-початківців, які тільки планують відкрити власну справу.
02 Жовтня, 2023 р., 15:50
Тривожні думки не дають спати? Не знаєте, як зупинити паніку? Що робити, якщо нічого не хочеться? Відповіді на ці та багато інших запитань є завдяки програмі ментального здоров’я «Ти як?». Її мета – навчити українців піклуватися про своє ментальне здоров’я та показати інструменти, які допоможуть подолати тривогу.
02 Жовтня, 2023 р., 15:47
Для того, щоб успішно працевлаштуватися доводиться швидко пристосовуватися до динамічного темпу життя та вивчати нові технології, працювати з сучасним обладнанням, опановувати нові процеси, а за певних обставин і зовсім змінювати свою професію.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь