Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

02 Жовтня, 2023 р., 15:30
«Знаєте, як в літаку діють при надзвичайних подіях? Кисневу маску одягають спочатку на себе, а потім – на того, хто поруч. Так само має бути і при надзвичайних стресових подіях поза літаком. Щоб опанувати ситуацію, потрібно в першу чергу попіклуватися про себе. Інакше професійної допомоги потребуватимуть уже двоє людей…» – саме так розпочала профконсультаційний груповий захід Вікторія Фалєєва, фахівчиня Олександрійської філії обласного центру зайнятості.
02 Жовтня, 2023 р., 15:28
На Кіровоградщині триває набір до об’єднаної штурмової бригади «Лють». Це воєнізований підрозділ Національної поліції України, до якого можуть вступати бійці-патріоти, добровольці, націлені на посилення Сил оборони та звільнення окупованих територій України.
02 Жовтня, 2023 р., 15:27
Заява про отримання компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць при працевлаштуванні осіб з інвалідністю подається роботодавцем протягом 90 календарних днів з дня працевлаштування особи з інвалідністю.
02 Жовтня, 2023 р., 15:25
Пошук роботи зазвичай починається з резюме. Як зробити резюме привабливим для роботодавця:
15 Вересня, 2023 р., 11:00
Нагадаємо, що для подолання негативних наслідків коронавірусу в державі вживались різноманітні заходи, у тому числі була прийнята низка законів України. Дія карантину закінчилась о 24-00 30 липня 2023 року.
15 Вересня, 2023 р., 10:59
Купили безпілотник, але не знаєте, як ним керувати? Чи може тільки плануєте купити, проте спочатку вирішили навчитись ним управляти? Служба зайнятості пропонує вам професійне навчання на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Керування БПЛА (дроном): теорія і практика».
15 Вересня, 2023 р., 10:57
Пошук роботи – це теж робота. Однак чимало людей стикаються зі стресом, коли повертаються до пошуків роботи після тривалої перерви. Відновлення професійної кар’єри потребує значних емоційних зусиль, але якщо співпрацювати із відповідними фахівцями, то цю проблему можна швидко здолати.
15 Вересня, 2023 р., 10:56
Нагадаємо, що 29 серпня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893, якою затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.
15 Вересня, 2023 р., 10:55
Вмієте гарно малювати? Знаєте що таке стилус? Тоді пропонуємо вам опанувати цифрову ілюстрацію та розвиватися у сфері інформаційних технологій.
15 Вересня, 2023 р., 10:54
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» фахівцями Державної служби зайнятості проводяться тренінги для клієнтів служби зайнятості на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь