Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

30 Листопада, 2023 р., 15:26
Пунктом 20 Порядку надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженого  постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року № 738 (далі – Порядок), визначено, що, у разі коли отримувачем мікрогранту протягом трирічного строку реалізації підприємницького проєкту сплачено податки та збори, єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (далі – єдиний внесок) за працівників, працевлаштованих на умовах Порядку, у сумі, що є меншою, ніж отриманий мікрогрант, різниця між сумою мікрогранту та сплаченими податками і зборами, єдиним внеском за працевлаштованих працівників повертається отримувачем не пізніше останнього робочого дня місяця, в якому спливає трирічний строк реалізації проєкту.
30 Листопада, 2023 р., 15:25
Гаряча лінія кризової підтримки — це безкоштовна та цілодобова допомога для ветеранів, їхніх родин та постраждалих від наслідків війни. За вказаним номером отримати консультацію психологів можуть:
30 Листопада, 2023 р., 15:25
Нова програма для ветеранського бізнесу: не зволікайте та реалізовуйте  себе
30 Листопада, 2023 р., 15:23
Графічний та вебдизайн – сучасна й популярна професія. Хочете дізнатись більше про Інтернет та про те, як створювати вебсайти?
30 Листопада, 2023 р., 15:23
У новий рік з новою професією: кропивничан запрошують опанувати професію манікюрника
30 Листопада, 2023 р., 15:22
Відповідно до частини 1 статті 22 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття” право на допомогу по безробіттю залежно від страхового стажу мають застраховані особи, визнані в установленому порядку безробітними, страховий стаж яких протягом 12 місяців, що передували реєстрації особи як безробітної, становить не менше ніж сім місяців за даними Державного реєстру загальнообов’язкового державного соціального страхування. Розмір такої допомоги визначається у відсотках до їх середньої заробітної плати і не може бути менше ніж мінімальний розмір допомоги по безробіттю, встановлений правлінням Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.
30 Листопада, 2023 р., 15:21
Ви маєте намір змінити місце проживання та знайти роботу? Роботодавці Львівщини готові запропонувати вам вакансії з наданням  житла.
30 Листопада, 2023 р., 15:17
Внаслідок суттєвих змін на ринку праці, які були спричинені військовою агресією, сьогодні наша держава має декілька ключових викликів, вирішення яких є вкрай важливим для майбутнього України.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь