Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

15 Вересня, 2023 р., 10:56
Нагадаємо, що 29 серпня 2023 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 22 серпня 2023 року № 893, якою затверджено Порядок надання роботодавцям компенсації фактичних витрат за облаштування робочих місць працевлаштованих осіб з інвалідністю.
15 Вересня, 2023 р., 10:55
Вмієте гарно малювати? Знаєте що таке стилус? Тоді пропонуємо вам опанувати цифрову ілюстрацію та розвиватися у сфері інформаційних технологій.
15 Вересня, 2023 р., 10:54
У рамках Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» фахівцями Державної служби зайнятості проводяться тренінги для клієнтів служби зайнятості на тему «Базовий курс самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях».
15 Вересня, 2023 р., 10:53
«Робота для ВПО: ти потрібен!» – саме під таким гаслом стартувала Всеукраїнська інформаційна кампанія, метою якої є допомога внутрішньо переміщеним особам працевлаштуватися та інтегруватися в громади.
15 Вересня, 2023 р., 10:51
Пошук роботи зазвичай починається з резюме. Як зробити резюме привабливим для роботодавця:
15 Вересня, 2023 р., 10:50
Перебуваєте у пошуку роботи? Кіровоградський обласний центр зайнятості пропонує вам ТОП вакансій регіону у різних галузях. Тож, найбільше пропозицій роботи для:
15 Вересня, 2023 р., 10:49
«Пошук роботи: використовуємо нові можливості» – семінар, що дав змогу жінкам із числа внутрішньо переміщених осіб знайти разом з фахівцями з профорієнтації відділу сприяння зайнятості обласного центру зайнятості  відповіді на запитання:  що треба знати, щоб знайти роботу в сучасних умовах, які інструменти при цьому використовувати, чому важливо бути активними у пошуку роботи?
15 Вересня, 2023 р., 10:48
Полюбляєте водити авто? Хочете зробити керування автомобілем вашим основним джерелом доходу? Служба зайнятості пропонує водіям підвищити кваліфікацію та опанувати категорію «С», яка відкриває перед її власниками ряд перспектив, що стосуються подальшого працевлаштування.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь