Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

12 Вересня, 2022 р., 14:43
Уряд вніс зміни до програми підтримки переробних підприємств у межах проекту «єРобота». Тепер гранти за цією програмою зможуть отримати й фізичні особи-підприємці.
12 Вересня, 2022 р., 14:42
Маєте бізнес-план і впевнені наміри розпочати власну справу або розвивати вже діючу? Є пропозиція. Цікаво? Тоді ця інформація саме для вас.
12 Вересня, 2022 р., 14:42
Нормами законодавства про зайнятість населення передбачено, що роботодавцям забороняється застосовувати працю громадян без належного оформлення трудових відносин, вчиняти дії, спрямовані на приховування трудових відносин.
12 Вересня, 2022 р., 14:41
Інформація учасникам програми надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу!
12 Вересня, 2022 р., 14:40
Хочете бути постійно затребуваним кваліфікованим фахівцем у сфері торгівлі? Запрошуємо вас на навчання за професією «Продавець продовольчих товарів».
12 Вересня, 2022 р., 14:39
Так, кар’єрний радник надає інформацію про проведення суспільно корисних робіт під час воєнного стану особам, які шукають роботу. Це здійснюється відповідно до п. 6 Порядку реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 19.08.2018 № 792 (із змінами). Така ж інформація надається особам (взятим на облік), які втратили частину заробітної плати внаслідок вимушеного скорочення передбаченої законодавством тривалості робочого часу у зв’язку із зупиненням (скороченням) виробництва без припинення трудових відносин.
12 Вересня, 2022 р., 14:37
Нагадаємо, рішення про надання мікрогранту приймається Державним центром зайнятості. Це визначено Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 21.06.2022 № 738 (далі - Порядок).
12 Вересня, 2022 р., 14:37
Ні, розподіл по регіонах Міністерством економіки України не здійснено, оскільки застосовується інший механізм розподілу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь