Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

12 Вересня, 2022 р., 15:14
Маєте медичну освіту? Володієте знаннями у різних областях медицини? Наразі на Кіровоградщині відкриті вакансії на посаду «Лікар загальної практики – сімейний лікар».
12 Вересня, 2022 р., 15:13
Ви бездоганно знаєте правила дорожнього руху? Маєте водійське посвідчення категорії C, D або E? Впевнено керуєте легковими та вантажними автомобілями?
12 Вересня, 2022 р., 15:10
Ви безробітний і маєте бажання опанувати необхідні знання з цивільного захисту та навчитися надавати постраждалим першу домедичну допомогу? Не знаєте як діяти у надзвичайних ситуаціях? Про це та інше можна дізнатися на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Цивільна оборона».
12 Вересня, 2022 р., 15:09
«Як я стала пекаркою? Я просто фанатка круасанів!», - одна з восьми історій молодих випускників профтехів, які розповідають про свій шлях до професії, її цінність та значення.
12 Вересня, 2022 р., 15:08
У рамках іміджевої комунікаційної кампанії «Все працює завдяки нам», що проводить Міністерство освіти і науки України,  всі охочі  можуть дізнатися більше про робітничі професії та їхню цінність у сучасному світі.
12 Вересня, 2022 р., 15:07
Знайомі з комп’ютерною графікою? Маєте намір рухатися далі у створенні високоточних 2D-креслень і 3D-моделей?
12 Вересня, 2022 р., 15:06
Ви безробітний і хочете завжди бути на зв’язку зі службою зайнятості, у т.ч. й дистанційно, володіти інформацією щодо вакансій, можливостей професійного навчання, нарахування допомоги по безробіттю, необхідно одне – створити свій електронний кабінет. Його власник може створити резюме, переглянути дати відвідувань центру зайнятості, записатись на заходи, що зацікавили.
12 Вересня, 2022 р., 15:04
За загальноприйнятими правовими нормами трудові відносини найманих працівників з роботодавцями мають бути оформлені належним чином. Ознайомитись з інформацію про таке оформлення можна, зокрема, на вебсторінці Держпраці за посиланням https://cutt.ly/8XHs1wj.
12 Вересня, 2022 р., 15:04
Нагадаємо, що з 16 вересня 2022 року (день набрання чинності Законом України «Про встановлення додаткових правових та соціальних гарантій для громадян Республіки Польща, які перебувають на території України» (далі - Закон)) роботодавцям не потрібно оформлювати дозволи на застосування праці громадян Республіки Польща.
12 Вересня, 2022 р., 15:03
Надання грантів на створення або розвиток переробних підприємств – одна з державних програм, що орієнтована на допомогу громадянам, які хочуть створити або розвинути свій бізнес у сфері переробки, та реалізується у рамках проєкту «єРобота». Правові норми цієї грантової програми визначені постановою Кабінету Міністрів України від 24.06.2022 № 739 “Деякі питання надання грантів для переробних підприємств”.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь