Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

12 Вересня, 2022 р., 14:51
Хочете навчитися володіти ефективними інструментами та функціями, доступними для впевненої роботи у таблицях Google та Excel? Пропонуємо вам пройти курси цільового призначення за навчальною програмою «Excel та Google-таблиці з нуля до PRO» (дистанційно).
12 Вересня, 2022 р., 14:50
Наразі державні установи та лікувальні заклади Кіровоградщини потребують фахівців у медичній сфері. Зокрема, мова йде про лікарів різного спрямування.
12 Вересня, 2022 р., 14:49
Залишившись без роботи, більшість починає самостійні пошуки. Не завжди вдається отримати позитивний результат одразу і процес затягується.
12 Вересня, 2022 р., 14:49
З початку оголошення воєнного стану чимало громадян переїхали на Кіровоградщину з тимчасово окупованих територій та тих територій, де проходять активні бойові дії. Наразі урядом розпочата евакуація мешканців Донецької області, внаслідок якої  до Кіровоградської області прибув уже третій евакуаційний потяг із Донецької області.
12 Вересня, 2022 р., 14:48
Менеджер (управитель) з персоналу, менеджер (управитель) зі збуту, менеджер (управитель) із комунікаційних технологій, менеджер (управитель) – саме цих фахівців потребують роботодавці у Кропивницькому та області.
12 Вересня, 2022 р., 14:47
Як відомо, обмеження щодо змісту оголошень (реклами) про вакансії встановлені статтею 24-1 Закону України «Про рекламу». Цим же Законом встановлена відповідальність за порушення порядку розповсюдження такої реклами – передбачена штрафна санкція у 10-кратному розмірі мінімальної заробітної плати.
12 Вересня, 2022 р., 14:46
На сайті ДПС розміщено оновлений реєстр форм е-документів.
12 Вересня, 2022 р., 14:45
Слід зазначити, що під час укладення трудового договору про дистанційну роботу роботодавець має забезпечувати виконання пунктів 1, 3, 5, 7-9 частини першої статті 29 Кодексу законів про працю України (із змінами, зокрема внесеними законом, що набрав чинності 19.07.2022). Також, у разі потреби, роботодавець має надавати працівникові необхідні для виконання роботи обладнання та засоби та рекомендації щодо роботи з ними.
12 Вересня, 2022 р., 14:44
Нагадаємо,  що з 1 липня стартувала державна програма «єРобота», яка складається з 6 проектів, один із них – передбачає отримання мікрогрантів українцями, які бажають створити бізнес або розвивати вже налагоджену власну справу.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь