Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

12 Вересня, 2022 р., 14:17
Резюме – один із найефективніших інструментів пошуку роботи. У ньому потенційний роботодавець може знайти найбільш важливі для себе факти про вас, в основному пов'язані із досвідом роботи, навичками і знаннями.
01 Серпня, 2022 р., 10:56
Так, роботодавець може подавати інформацію за формою № 3-ПН про попит на робочу силу (вакансії) в електронному вигляді.
01 Серпня, 2022 р., 10:55
Так, передбачені. Трудові відносини іноземних працівників в Україні регулюються національними нормативно-правовими актами та міжнародними угодами, ратифікованими Україною. До таких угод відноситься Угода між Урядом України та Урядом Соціалістичної Республіки В’єтнам про взаємне працевлаштування громадян та їх соціальний захист.
01 Серпня, 2022 р., 10:54
Якщо ви роботодавець і у вас є потреба у виконанні невідкладних та незапланованих робіт, водночас не залучаючи основний персонал, зверніться до служби зайнятості. Вона організує на ваше замовлення роботи тимчасового характеру за участі безробітних громадян.
01 Серпня, 2022 р., 10:53
Роботодавці Кропивницького пропонують роботу операторам верстатів з програмним керуванням. Заробітна плата – від 6 500 до 13 000 гривень.
01 Серпня, 2022 р., 10:53
Вам цікаво, яку програму краще використовувати у комп’ютерній графіці  та 3D-моделюванні? Яка програма містить повний спектр інструментів, необхідних для підготовки тривимірних моделей і друку на 3D-принтерах?
01 Серпня, 2022 р., 10:52
У трудовій книжці безробітного запис про початок, поновлення, скорочення та припинення виплати допомоги по безробіттю робить посадова особа базового центру зайнятості (філії обласного центру зайнятості, далі – центр зайнятості). Це передбачено вимогами законодавства про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття.
01 Серпня, 2022 р., 10:51
Нагадаємо, форма звітності № 3-ПН «Інформація про попит на робочу силу (вакансії)» складається з адресної частини, таблиці основних даних про вакансії до додатку форми, в якому зазначаються відомості про вакансії (нова форма буде застосовуватися з 7 липня 2022 року).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь