Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

13 Червня, 2022 р., 10:48
Якщо ви перебуваєте у пошуку роботи, пропонуємо використовувати інтернет-ресурси (найбільші майданчики з пошуку роботи):
13 Червня, 2022 р., 10:46
На сьогоднішній день чимало громадян, маючи освіту, залишаються незайнятими та по допомогу в пошуку роботи звертаються до служби зайнятості.  Одні знаходять її швидко, а інші – не можуть реалізувати себе на ринку праці.
13 Червня, 2022 р., 10:44
До Кодексу законів про працю України (далі – Кодекс) внесені зміни про забезпечення рівності трудових прав громадян України. Також доповнено норми, які регулюють питання щодо наявності дискримінації в обмеженнях під час прийому на роботу.
13 Червня, 2022 р., 10:43
Якщо ви фахівець, який має технічну кмітливість і творче ставлення до роботи, хто вміє бути точним, відповідальним і вміє ремонтувати різні механічні системи та прилади, а ще вмієте працювати в команді – ця робота для вас.
13 Червня, 2022 р., 10:43
Станом на 6 червня 2022 року 120 роботодавців Кіровоградщини подали документи для отримання компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування 204 внутрішньо переміщених осіб унаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.
13 Червня, 2022 р., 10:42
Зміни, що стосуються посилення захисту прав працівників, вплинули не лише на Закон України «Про зайнятість населення», а й Кодекс законів про працю України.
13 Червня, 2022 р., 10:41
З початку запровадження воєнного стану до служби зайнятості у пошуку роботи на Кіровоградщині звернулося 1733 переселенці. Переважна кількість звернень надійшла до Кіровоградського та Олександрійського міськрайонних центрів зайнятості, Знам’янської та Світловодської міськрайонних філій Кіровоградського обласного центру зайнятості.
13 Червня, 2022 р., 10:39
Вам цікаво, як створюються цифрові макети газет, журналів, книжок, іншої поліграфічної продукції, як розробляються вебсайти? Бажаєте більш поглиблено розібратись у системі персонального комп’ютера та оволодіти новими знаннями у програмах комп’ютерної верстки Microsoft Publisher, Adobe PageMaker, QuarkXPress, Adobe InDesign та комп’ютерної графіки Corel DRАW, Adobe PhotoShop?
13 Червня, 2022 р., 10:38
На Кіровоградщині є потреба у продавцях продовольчих товарів та продавцях-консультантах. Заробітна плата, яку пропонують роботодавці своїм працівникам, – від 6 500 до 9 000 гривень.
13 Червня, 2022 р., 10:37
Маєте посвідчення тракториста-машиніста сільськогосподарського виробництва? Бажаєте більше дізнатися про технології обробітку землі? Для успішного працевлаштування необхідно підвищити професійний рівень кваліфікації за цією професією? Тоді вам до нас!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь