Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

13 Червня, 2022 р., 10:16
Питання призначення допомоги по безробіттю врегульовані нормами Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (далі – Закон).
13 Червня, 2022 р., 10:14
У період із січня по квітень цього року 959 жителів Кіровоградщини долучились до громадських та інших робіт тимчасового характеру.
13 Червня, 2022 р., 10:13
Для підвищення конкурентоспроможності безробітних громадян на ринку праці та їх повернення до трудової діяльності державна служба зайнятості організовує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації громадян, які перебувають на обліку в центрах зайнятості.
13 Червня, 2022 р., 10:12
Наразі у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 103 вільних посади із заробітною платою від 15 000 гривень і вище.  З них 27 – з наявністю житла.
13 Червня, 2022 р., 10:10
За стандартними правилами працівник вирішує питання звільнення з роботи безпосередньо з роботодавцем. В умовах запровадження воєнного стану в областях, де проводяться (проводились) активні бойові дії, громадяни (які прийняли рішення переїхати в іншу місцевість) не завжди мали можливість написати заяву на звільнення, узгодити це питання з роботодавцем та отримати трудову книжку із внесеним записом про звільнення.
13 Червня, 2022 р., 10:10
Понад 70 позитивних рішень прийнято обласним центром зайнятості про виплату компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування 103 внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні.
12 Травня, 2022 р., 16:12
Питання призначення допомоги по безробіттю врегульовані нормами Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття”. Одним із ключових моментів при її призначенні є наявність відповідних документів та даних у Державному реєстрі загальнообов’язкового державного соціального страхування.
12 Травня, 2022 р., 16:11
Питання призначення допомоги по безробіттю врегульовані нормами Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття” (далі - Закон).
12 Травня, 2022 р., 16:10
Правові підстави, що визначають критерії підходящої роботи, визначені статтею 46 Закону України “Про зайнятість населення”. Законом України “Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану” (набрав чинності 07.05.2022, з текстом Закону можна ознайомитись на вебсторінці Верховної Ради України) доповнено прикінцеві положення вищезазначеного Закону новими нормами, що визначають вказані критерії під час дії воєнного стану.
12 Травня, 2022 р., 16:09
Правові підстави для припинення виплати допомоги по безробіттю врегульовані статтею 31 Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття». Законом України «Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану» (набрав чинності 07.05.2022) доповнено прикінцеві положення вищезазначеного Закону новою нормою, яка передбачає, що на період дії воєнного стану ще однією підставою для припинення виплати є перебування безробітного за кордоном понад 30 календарних днів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь