Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Вільшанський відділ Голованівської філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

13 Червня, 2022 р., 10:23
Що таке структурна, фактурна, венеціанська та мінеральна штукатурка? Як підготувати поверхню під декоративну штукатурку? Як правильно наносити шари та здійснювати обробку оштукатурених поверхонь? Про це та інше ви матимете змогу дізнатися на курсах цільового призначення за навчальною програмою «Декоративна штукатурка», які проводитимуть викладачі Одеського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.
13 Червня, 2022 р., 10:22
Правові підстави для припинення виплати допомоги по безробіттю врегульовані статтею 31 Закону України “Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття”. Законом України “Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану” (набрав чинності 07.05.2022) доповнено прикінцеві положення вищезазначеного Закону новою нормою, яка передбачає, що на період дії воєнного стану ще однією підставою для припинення виплати є перебування безробітного за кордоном понад 30 календарних днів.
13 Червня, 2022 р., 10:21
Станом на 09 травня у базі вакансій Кіровоградського обласного центру зайнятості зареєстровано 576 вакантних посад.  
13 Червня, 2022 р., 10:20
Як уже було зазначено раніше, з 24.03.2022 набрав чинності Закон України «Про організацію трудових відносин в умовах воєнного стану» (інформація про цей Закон розміщувалась на сторінці Кіровоградського обласного центру зайнятості у Фейсбук). Верховна Рада України і в період дії воєнного стану продовжує законотворчу роботу, приймає відповідні рішення, які стосуються врегулювання відносин праці, зайнятості як під час дії такого стану, так і щодо врегулювання постійних правовідносин.
13 Червня, 2022 р., 10:19
Правові підстави, що визначають критерії підходящої роботи, визначені статтею 46 Закону України “Про зайнятість населення”. Законом України “Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування сфер зайнятості та загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття під час дії воєнного стану” (набрав чинності 07.05.2022, з текстом Закону можна ознайомитись на вебсторінці Верховної Ради України) доповнено прикінцеві положення вищезазначеного Закону новими нормами, що визначають вказані критерії під час дії воєнного стану.
13 Червня, 2022 р., 10:19
Питання реєстрації громадян як безробітних на період дії воєнного стану врегульовані постановою Кабінету Міністрів України від 19.03.2022 № 334 “Деякі питання реєстрації, перереєстрації безробітних та ведення обліку осіб, які шукають роботу, нарахування та виплати допомоги по безробіттю на період дії воєнного стану” (із змінами, внесеними постановою від 29.04.2022 № 509).
13 Червня, 2022 р., 10:17
Полюбляєте готувати і дивувати оточуючих своєю кулінарною майстерністю? Умієте навіть з найпростіших інгредієнтів створити різноманітні незвичайні страви, проте не знаєте, як визначати цінність приготованої страви, якість сировини і додаткових складових, а також виконувати якісну обробку продуктів харчування? У цьому випадку вам знадобляться професійні знання.  Служба зайнятості готова допомогти.
13 Червня, 2022 р., 10:16
Питання призначення допомоги по безробіттю врегульовані нормами Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття» (далі – Закон).
13 Червня, 2022 р., 10:14
У період із січня по квітень цього року 959 жителів Кіровоградщини долучились до громадських та інших робіт тимчасового характеру.
13 Червня, 2022 р., 10:13
Для підвищення конкурентоспроможності безробітних громадян на ринку праці та їх повернення до трудової діяльності державна служба зайнятості організовує професійну підготовку, перепідготовку та підвищення кваліфікації громадян, які перебувають на обліку в центрах зайнятості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь