Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Держпродспоживслужба

17 Січня, 2024 р., 16:03
Профілактика харчових отруєнь, зокрема в організованих дитячих колективах, та забезпечення дітей якісним харчуванням є одним із важливих питань роботи закладу освіти в умовах воєнного стану та одним з пріоритетів роботи Держпродспоживслужби.
17 Січня, 2024 р., 10:18
У зв’язку з погіршенням епізоотичної ситуації в Україні щодо грипу птиці та враховуючи шляхи міграції цільових видів дикої перелітної птиці, військових дій, які можуть впливати на розширення зони високого ризику виникнення грипу птиці, значну концентрацію поголів’я птиці, існує високий ризик розповсюдження грипу птиці.
11 Січня, 2024 р., 15:40
Кабінет Міністрів України прийняв Постанову про впровадження експериментального проекту з проведення ідентифікації, реєстрації  домашніх тварин, яка має на меті одержання достовірної інформації про тварин, місця їх  утримання, здійснення контролю за їх  чисельністю, переміщенням, вакцинацією проти сказу тощо. Учасниками цієї ініціативи є Міністерство аграрної політики України, Міністерство цифрової трансформації та Держпродспоживслужба.
10 Січня, 2024 р., 09:47
         Вода - найпоширеніша речовина в біосфері, яка займає виключно важливе значення в природі. Питна вода – це харчовий продукт для щоденного споживання людиною.
13 Грудня, 2023 р., 11:29
Застуду, грип та Covid-19 викликають різні віруси, проте їхні симптоми можуть бути дуже схожими. Надзвичайно складно одразу визначити, що саме підхопили.
10 Листопада, 2023 р., 11:35
З настанням холодної пори року та зниженням температури атмосферного повітря підвищується захворюваність населення на гострі респіраторні інфекції, в тому числі грип та COVID-19, загострюються хронічні хвороби.
08 Листопада, 2023 р., 13:15
За статистикою в осінньо-зимовий період спостерігається збільшення випадків захворювання на вірусний гепатит А, який вважається сезонною недугою. У народі його називають хворобою брудних рук.
27 Жовтня, 2023 р., 08:55
За даними МОЗ України в результаті секвенування, тобто лабораторного дослідження зразків, відібраних від захворілих на COVID-19, проведених у національній референс-лабораторії Центру громадського здоров’я на території України зареєстровано десять випадків захворювання на новий підвид штаму Covid-19 – «Еріс». А саме – у 6 областях: Дніпропетровська, Закарпатська, Сумська, Хмельницька, Тернопільська, Чернівецька області».
26 Вересня, 2023 р., 09:16
Незважаючи на  заборону відвідувати ліси під час  воєнного стану, любителі «тихого полювання»  все ж порушують цю вказівку. Також нехтування правилами щодо збирання дикорослих грибів, їхнього приготування, зберігання, споживання поповнює щорічну статистику з випадків отруєнь. Зокрема нещодавно на  Львівщині був зафіксований перший цього року смертельний випадок через отруєння грибами.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь