Вільшанська громада

Кіровоградська область, Голованівський район

Безоплатна правова допомога

23 Листопада, 2021 р., 08:58
Уявіть ситуацію: у вас є старенька бабуся, яка жодного разу в житті не заглядала в комп'ютер чи смартфон. Аж раптом вам телефонують колектори і вимагають повернути онлайн-кредит, який нібито взяла ця бабуся. Ви точно знаєте, що такого бути не могло.
23 Листопада, 2021 р., 08:57
Уважно стежте за тим, як оформлюються ваші документи, чи не допущено в них помилок у написанні імені, прізвища та по батькові, чи правильно зазначена посада чи дати у трудовій. Інакше, коли доведеться оформлювати пенсію, здійснювати інші правочини, можете втрапити у тривалу халепу, як це сталося із пані Тетяною.
23 Листопада, 2021 р., 08:56
Масштаби та природа вчинення домашнього насильства є прихованою і її досить складно дослідити. Нерідко потерпілі від домашнього насильства вважають, що лише заподіяння тілесних ушкоджень є проявами вчинення домашнього насильства, тому не кваліфікують себе як жертву.  Втім, окрім фізичної та сексуальної форми вчинення домашнього насильства існує психологічна та економічна, які досить часто супроводжуються під час вчинення домашнього насильства.
23 Листопада, 2021 р., 08:55
Підготували для вас другу збірку успішних справ надання безоплатної правової допомоги. Сюди увійшли кейси юристів системи БПД та адвокатів, які з нею співпрацюють, у сфері сімейного, трудового, земельного, цивільного права тощо.
27 Жовтня, 2021 р., 16:24
На засіданні Наглядової ради Координаційного центру з надання правової допомоги були розглянуті пропозиції щодо удосконалення організаційної структури Координаційного центру з надання правової допомоги та його територіальних відділень – регіональних та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
27 Жовтня, 2021 р., 16:23
До Конотопський місцевий центр з надання БВПД звернулася пані Вікторія. Жінка розповіла, що вона отримала повістку із суду про те, що до неї та її брата позивається «Приватбанк» із позовом про стягнення заборгованості за кредитним договором , який укладав ще їх покійний батько. Сума боргу – майже 5,5 тис. грн.
27 Жовтня, 2021 р., 16:22
Завели нове знайомство і хочете знати про людину більше?
27 Жовтня, 2021 р., 16:21
Сергій успадкував від бабусі земельний пай. Але оформити спадщину Сергію не вдалося — жодних документів на право власності бабуся не мала. Тоді він звернувся до системи БПД.
27 Жовтня, 2021 р., 16:19
Право на вільне пересування - один із пунктів Конвенції про захист прав людини. На жаль, навіть зараз, у 2021 році, далеко не всі люди можуть комфортно проживати та пересуватися будівлями зі сходами, високими підйомами тощо.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь